avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme concediu

Daca am zile de concediu , angajatorul are voie sa refuze sa mi-le acorde ? Lucrez la un depozit ca stivuitorist.. in aceasta perioada depozitul nostru nu mai are de munca , compania ne-a trimis sa lucram in alte depozite ale lor, doar ca celelalte au alt profil( aici lucram cu turbine ..unde ne trimite lucram cu alimente ....) ei nu imi pot oferi acelas post cat sumt acolo ,adica nu voi lucra ca stivuitorist ci ma va pune sa trag de liza manuala,eu refuz sa fac acest lucru pentru ca in contractul meu scrie Stivuitorist nu manipulant marfa, am refuzat si le-am zis ca vreau sa imi iau toate zilele de concediu care le mai am ,ei au spus ca nu m-il da si ca ma baga fara plata ..
Cel mai recent răspuns: Augustin07 , utilizator 11:07, 5 Aprilie 2020
concediul de odihna trebuie aprobat de seful dvs dar cererea de concediu fara plata trebuie semnata de dvs
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
Av Vasilescu Florin, Avocat
Acordarea CFP se poate face la initiativa fiecareia dintre parti si nu prin obligarea uneia..

In practica, CFP se acorda la solicitarea angajatului si nicidecum nu poate fi impus de catre angajator... daca nu are de munca, angajatorul are posibilitatea de a trimite in "somaj tehnic" salariatii.
Multumesc ! Puteti inchide topic-ul
Ultima modificare: Duminică, 5 Aprilie 2020
Augustin07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata fortat OanaMihaelaArvantidis OanaMihaelaArvantidis Buna ziua! Angajatorul ma poate baga obligat in concediu fara plata? Daca da, in ce conditii? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Daymon1989 Daymon1989 Buna ziua care este procedura atunci cand angajatorul refuza somaj tehnic si te trimite in concediu fara plata. Va multumesc (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Radutoi Radutoi Bună ziua eu beneficiez de stimulentul acela de 650 pe luna în schimb cei unde lucrez ne baga în concediu fără plata o luna de zile fără acordul nostru ... (vezi toată discuția)