avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pe 15.04.ac. e-distributie schimba contoarele cu unele ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pe 15.04.ac. e-distributie schimba contoarele cu unele performante, ...

Pe 15.04.ac. e-distributie schimba contoarele cu unele performante, se exclude situatia de a mai da index-ul ( eu avand contract cu Digi-energie). Pe 29 aprilie in urma interventiei Digi incerc sa dau index-ul dar robotul acestora functioneaza dupa contorul vechi si nu il accepta, mi se pun din oficiu 30 Kw. cu toate ca ii informasem de noul contor trimitind fotocopii dupa bonul de miscare si seria contorului. Pe 29.05.ac. situatia se repeta dar nu primesc factura. Pe 29 Iunie situatia se repeta, trimit din nou sesizare si fotocopii iar raspunsul e, 30 Kw in plus. Pe 14 Iulie depun o sesizare e-distributie plus dovezi foto iar raspunsul e de domeniul absurdului, situatia relatata de mine este reala dar ei ar fi trebuit sa informeze pe cei carora le vand energie de modificarile facute. Digi-energie merge pe contorul vechi care are o serie iarin realitate, pe peretele casei exista un alt contor cu o alta serie. Am depus o sesizare online si la ANRE Bicuresti . In aceasta situatie ce mai pot face ?
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 23:18, 6 August 2021
Buna seara,
Sesizați OPC-ul.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-au facturat exagerat de mulți kw față de cât am consumat și nu-mi permit să plătesc factura. ce pot face în situația disperată în care sunt? Sufletdecaine Sufletdecaine Pe data de 30 noiembrie 2018, am dat index-ul pentru cele doua imobile pentru care am contract cu RCS-RDS. Al doilea index nu a fost primit deoarece nu il ... (vezi toată discuția)
Enel solicita plata a 10000 lei consum estimat. putem contesta estimarea ? Guest123123 Guest123123 Enel solicita plata a 10000 lei (consum estimat de 14700 kw pt doi ani), dupa ce i-am solicitat sa verifice contorul care nu isi modifica index-ul si au ... (vezi toată discuția)
Energie electrică facturată in avans= împrumut de la consumator ... CBM CBM Energie electrică facturată in avans= împrumut de la consumator cu dobândă zero,cam așa arată situația. Detalii:furnizorul de energie electrică a ... (vezi toată discuția)