avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am o intrebare pentru a deveni executor ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am o intrebare pentru a deveni executor judecatoresc ...

Buna ziua,
Am o intrebare pentru a deveni executor judecatoresc dupa ce ai trecut de examen. Trebuie sa iti gasesti tu un executor care sa te ieie sub aripa pt a putea ajunge sa profesezi? Sau te trimite camera executorilor la cineva si acel cineva te ajuta?
Multumesc
V-ati hotarat, pana la urma? vreti sa va faceti notar sau executor? eu v-as propune ingineria: ziceti ca sunteti bun la matematica, iar ingineria e mai putin reglementata.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2021
adriandimitriu, utilizator


adriandimitriu a scris:

V-ati hotarat, pana la urma? vreti sa va faceti notar sau executor? eu v-as propune ingineria: ziceti ca sunteti bun la matematica, iar ingineria e mai putin reglementata.


Is bun la memorat nu is asa de bun la gasit solutii de aia caut ceva care sa imi ofere un venit frumos sa imi permita sa merg oricand am nevoie in concediu. Notar prea mare saltul prea multe relati trebuie pt asa ceva.

Avocat nu pot ca am rude in sistem care insa nu o sa ma ajute. Asa ca m-am gandit la executor chiar daca inseamna de multe ori un foarte mare risc cand scoti oamenii din fosta lor casa ca nu si-au mai platit datoriile la banca etc.

Deci iau examenul am mare incredere in propriile forte ca voi putea sa il iau cu o nota mare insa cum fac daca imi trebuie o hartie de practica se poate sa imi ceara bani sa nu imi arete ceva important si sa nu pot sa devin exector eu asa ma gandesc trebuie sa previn aceste obstacole si probleme.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca mai e mult pana departe, rezolvați admiterea,apoi licența,, apoi examenul de intrare în profesie etc.Pe perioada facultății o sa aveti timp sa va lămuriți,posibil sa apara noi optiuni,anumite materii să vă placă altele nu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultate de drept...sau nu ?... ContSters57907 ContSters57907 In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt ... (vezi toată discuția)
La 26 ani mai pot ajunge sa fac dreptul? Lilylore Lilylore As vrea sa fac facultatea de drept dar sunt un pic dezorientata nu stiu ce trebuie sa invat cu exactitate :\">Ajutati-ma cu sfaturi !!!!!!! (vezi toată discuția)
Vreau si eu sa fiu avocat boonik boonik sunt clasa a12`cea la un liceu economic din coanstanta,..si as vrea sa urmez facultatea de drept\"ovidius\" de aici.problema e ca nu stiu prea multe despre ... (vezi toată discuția)