avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Posta Romana a OMIS sa imi transmita un plic de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Posta Romana a OMIS sa imi transmita un plic de la Judecatoria ...

Posta Romana a OMIS sa imi transmita un plic de la Judecatoria Avrig foarte important. Judecatoria mi-a dat si dovada cu poza recipisa recomandata stampilata, la 8.11.2020 de Posta Romania.
Eu eram acasa zilnic din motive de studiu online si pur si simplu am toate plicurile primite, nu am fost contactat si nici macar aviz nu am primit. Am transmis multe notificari la Posta, in care acestia declina orice culpa.

NOTIFICARE: I...
in legatura cu presupusa recipisa trimisa de JUDECATORIA AVRIG

Buna ziua

Astazi am contactat din nou telefonic Judecatoria Avrig, care a omis comunicarea catre noi a fondului dosar.

Au declarat ca numar recipisa este 06209/8.12.2020, semnata de mine.Solicitam aceasta dovada, cu semnatura primire, intrucat Nu am primt asa ceva,

Ultimul plic postal dateaza in 26.07.2020 de la aceasta institutie, deci solicit aceasta recipisa , intrucat a mfost zilnic la adresa, si nu am nici macar AVIZ , am ridicat absolut tot ce aveam de ridicat de la posta, am toate plicurile acasa.

07....
Nr. unic (nr. format vechi) : 914/787/2020

Danii nu raspund decat la doua luni la email, si cand raspuns : Nu avem raspundere, s-au urmat procedurile. Eu a mnevoie sa imi cer despagubire pe suma pierduta, in instanta, datorita necomunicarii prin posta romana a deciziei.

Am facut plangere si la avocatul poprului, dar nu raspunde nimeni.
ANPC, nefunctional. Nu avem nici o institutie valabila , ce sa inteleg , nu am dreptul de a primi plicuri postale??
Cel mai recent răspuns: radulucian 22 , utilizator 07:51, 22 Februarie 2022
Multumesc dar am specificat catre ei aceasta de la ineput, avem dovada comunicarilor, indata la a doua comunicare am cerut asta .
Am cerut macar acces online la dosar si au raspuns standard, ca rapsuns este ca recpipisa este comunicata, desi nu este in fapt, nu am avut nimic in posta.

Acces digital Dosar Dosar 914 787 2020
Distributie electrice
/
Trimise

Către:
jud.avrig@just.ro

joi, 29 iul. 2021 la 10:40

NOTIFICARE

Avem solicitare sa ne transmiteți in mod electronic soluția Dosar întrucât nu am primit-o și suntem în litigiu cu Posta Iași care nu a livrat nici un plic.

Avem dreptul să acceseam dosarul online , solicităm soluționarea ,ori retrimiteți ,ori trimiteți cheie și document în format digital la această căsuță mail.

I Alexandru
Tel 074....

Sent from Yahoo Mail on Android

On Fri, Jan 15, 2021 at 21:03,

NOTIFICARE:

DE LA :
CATRE : JUDECATORIA AVRIG

NOTIFICARE INCALCARE DREPTURI CIVILE
Vi s-a transmis raspunsul semnat olograf , cu pagini numerotate

Avand in vedere ilegalitatea in care operati, va vom notifica catre organismele de control pentru a se atrage raspunderea personala a celor implicati in dosar .

Raspuns la Intampinare primita din 29 08 2020, Ati primit prin Posta Romana cu confimrare primire in 11.09.2020, trimisa in 9.09.2020, aceasta fiind doar ultima ,la care avem toate dovezile , cu poze plic, si numar file, fotografiate, la care aveti peste 125 zile de la primire.

Dupa mia mult de 5 notificari, inclusiv telefonice, transmise catre Judecatoria Avrig, nu s-a primit raspuns, din luna august 2020.

Mai jos va prezentam doar cateva preveri ale Constitutiei Romaniei pe care le incalcati flagrant, si pentur care vom discuta termenii in care putem solicita raspunderea persoanala daca este cazul.

PE portaljust.ro apare ca ati judecat in sedinta 4.11.2020 cauza ,fara a lua in calcul documentele transmise in termenul legal si fara a comunica, cu rea credinta fata de cetatean.
Deja am luat legatura cu agentii de media pentur a informa cetatenii , facand o informare corecta si benefica pentru societatea romana.

Am solictat judecare in lipsa cf document tirmis, atasat din nou .

vom discuta cand veti fi contactati prin casa de avocatura, in caz ca nu primi in termen de 5 zile toate documentele necesare si judecarea pe fond a cererii in contencios .

Către: ala.oltean@just.....

dum., 19 dec. 2021 la 19:51

Către
JUDECĂTORIA AVRIG

Ca in prima sesizare, este vorba de dosar 914/787/2020, pentru care am făcut aceste demersuri, foto a fost exemplificativa .

V-am informat de notificările transmise Postei Romane, Regionala Iași, prin care am dovada că nu mi-a fost înmânat nici plicul, nici vreo înștiințare din luna august 2020[citația 7.08], fara că aceștia să justifica faptul.

De vreme ce vi s-a comunicat ceea ce știți deja, faptul că avem dreptul la justiție în egală măsură și procedurile de repunere în termen aplicabile, răspunsul dumneavoastră da dovada de rea credință . Dumneavoastră nu ați avut niciodată intenția de a califica cererea formulată în normele aplicabile situației de fapt, situație în care procesul de justiție a fost Blocat prin intermediul unei alte Instituții de Stat, la care Judecătoria Avrig in calitate de Expeditor trebuia să se asigure livrarea trimiterii poștale in orice condiții .

Dumneavoastră sunteți acum parte în toată această deturnare a modului în care treceți cu vederea drepturi fundamentale din Constituția României : [ link extern ]

Acum răspundeți a doua oara in acest mod, blocând accesul chiar și electronic la vizualizarea acestui dosar, ceea ce contravine orice norma de acces la justiție .

Din ceea ce observăm, ne obligați să facem cunoscut , in interesul general al publicului, modul în care dumneavoastră procedați . Pe de altă parte, va asumați atât în nume personal deciziile luate, cat și dpdv profesional, având posibilitatea sa solicitam masurile legale coercitive împotriva deciziilor nelegale, cât și angajaților necompetenți din instituția din care faceți parte.

In calitate de Petent și Contribuabil,
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2022
radulucian 22, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de chemare in judecata trimisa prin curier manuelle manuelle Spuneti-mi va rog, in cazul trimiterii cereri de chemare in judecata pe OUG 5/2001 prin curier este nevoie de confirmare de primire? Documentatia trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum procedez dacă am depistat o mare eroare judiciară de tardivitate, știind că pe plicul aflat la dosar era trecută o dată cu 2 zile mai devreme ? flory_mr flory_mr Am dovada unei sentințe total ilegale de Tardivitate a depunerii cererii de chemare în judecată împotriva ilegalei Asociații de Proprietari nr. 71 din ... (vezi toată discuția)
Valabilitate cerere reconventiala in apel/recurs maxx_maxxx2004 maxx_maxxx2004 Buna ziua, Pe fond am depus intampinare - cerere reconventionala pe care instanta a respins-o ca depusa tardiv din cauza unei stampile neimprimate integral ... (vezi toată discuția)