avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, mi-a fost reținut permisul în olanda pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, mi-a fost reținut permisul în olanda pentru depășirea ...

Salut, mi-a fost reținut permisul în olanda pentru depășirea limitei de viteza (207km/h limita find de 120km/h) care pot fi consecințele ?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 14:27, 5 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Alea care sunt scrise in codul rutier din Netherlands.
Salut , legea nu prevede o asemenea viteza toți participanții la trafic care depășesc 40km/h ajung sa fie judecăți în instanta

latka a scris:

Alea care sunt scrise in codul rutier din Netherlands.

Limita maxima de viteza pe autostrada in Netherlands a fost modificata anul trecut la 100 km/h, iar pina la 39 km/h depasire e cu amenda de vreo citeva sute de euro, probabil de la 40 km/h incolo ati comis o infractiune, drept pentru care veti fi judecat de Public Prosecution Service. Consultati un avocat de acolo pentru posibilele consecinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depășire limită de viteză detectată cu radar pistol. aș putea câștiga contestația dacă am fost surprins în momentul efectuării unei depășiri? Cosmin:) Cosmin:) Buna ziua, as avea o întrebare legată la ce mi sa întâmplat astăzi in timp ce efectuam o manevra de depasire a unui autoturism aflat in mers am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Radarele politiei Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc Un cetatean a fost surprins de radar circuland cu viteza pe un segment de drum unde limita este de 50 Km/h si i s-a comunicat ca ar fi avut 102 km/h. I ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu un model de contestare a unui ... mary50 mary50 Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu un model de contestare a unui proces verbal pentru o amenda primita de sotul meu pentru viteza. In proces scrie ca a avut ... (vezi toată discuția)