avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum se face distribuirea sumelor în cazul mai multor ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum se face distribuirea sumelor în cazul mai multor popriri ...

Cum se face distribuirea sumelor în cazul mai multor popriri existente? Banca retine din salariu 50% și virează suma integral către Anaf. Pe contul de salariu exista mai multe popririi înființate de Anaf ( apx 6) si 3 popriri de la diversi BEJ ( sume datorate de pe urma unei I.I către divers3 societăți comerciale). Angajatorul nu mai retine nimic din salariu având dovada ca se retine deja 50% de către banca. Unul dintre executori (care are înființată poprire cu suma cea mai mare pentru debite datorate către o societate comerciala) refuza informarea data de către angajator ca deja se retine de către banca jumatate și nu poate da curs popririi, motivand ca banca a virat toți banii pana acum către Anaf și nu și către el spunând ca trebuia sa se tina cont de valoarea propriilor și sa se facă repartizarea sumelor procentual și amenință că va bloca conturile angajatorului pentru ca nu da curs popririi. Angajatorul spune ca pentru a evita blocarea conturilor sale va retine 1/3 din salariu chiar dacă are dovada emisa de brd ca deja se retine 1/2. Ce se poate face în acest caz. Banca spune ca toată suma se direcționează către propriile de la anaf conform legii, BEJ spune ca banca face abuz și nu respecta legea, angajatorul spune ca va retine și el 1/3 și banca retine în continuare 1/2
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 5 August 2021
karlasofia, utilizator
Cel mai recent răspuns: karlasofia , utilizator 00:18, 8 August 2021
Dvs ce sunteti ? Debitor sau tert poprit?
Debitor

trandafir2 a scris:

Dvs ce sunteti ? Debitor sau tert poprit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. de pe urma unei ii am mai multe popriri pe salariu ... MagdalenaA. MagdalenaA. Bună seara. De pe urma unei II am mai multe popriri pe salariu atat către anaf cât și către diverși creditori. Din 2018 pana în prezent retinerea s-a ... (vezi toată discuția)
Administrator srl lonewolf333 lonewolf333 Buna ziua. Revin cu problema mea. Ca fost administrator srl. cu presupuse datorii ma trezesc cu toate conturile blocate de un bej. \\"Dispun: infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Poprire abuziva marianiof marianiof buna ziua, am trait o intamplare nefericita si nu stiu cu o pot indrepta. de curand m-am angajat la o companie ce mi-a deschis cont la BRD. la incasarea ... (vezi toată discuția)