avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit calculat din urma.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit calculat din urma.

Impozit calculat din urma.Cu ocazia mostenirii prin testament a unui apartament o persoana sa trezit ca cei de taxe si impozite locale i-au recalculat impozitul pe locuinta cu 5 ani in urma marind suprafata apartamentului si punand-o nu doar sa plateasca diferenta din urma pe 5 ani dar si penalitati .Este legal asa ceva?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 6 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:23, 6 August 2021
Este hazardata a ne pronunta fara analiza de documente legale
Contribuabilul are drept legal sa conteste valoarea impozitului perceput ,sa solicite oficial conducerii unitatii financiare sa prezinte documente justificative

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare cota parte indiviza pe ultimii 5 ani miha14 miha14 Buna ziua. Am si eu o speta. Sunt proprietar(constructie individuala) intr-un ansablu care este gestionat de o asociatie de proprietari formata in cadrul ... (vezi toată discuția)
Recalculare impozit primarie ovidiucristian ovidiucristian In anul 2016 m-am prezentat la biroul impozite si taxe locale cu un act notarial din care reiese ca am o anumita suprafa desfasurata a cladirii. In urma ... (vezi toată discuția)
Opereaza tacita relocatiune? iolanda15 iolanda15 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Sunt beneficiara unei locuinte ANL prin programul pentru tineri pana la varsta de 35 de ani. Am ... (vezi toată discuția)