avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inchiriat locatie poker
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inchiriat locatie poker

Buna ziua , am si eu o nelamurire. doresc sa amenajez o sala in care voi pune 3 mese de jocuri de carti , gen poker ... in care vreau sa percep o taxa de inchiriere a meselor si taxa de utilizare wc. in cazul in care , utilizatorii vor inchiria mesele si vor juca pe bani , chiar daca banii nu sunt la vedere si sunt schimbati de ei in chipsuri(fise), ce risc eu ? nu ma intereseaza ce joaca , nu am parte la castig , eu doar inchiriez locatia. multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:06, 8 Ianuarie 2010
Cred ca savarsiti o contraventie prevazuta in HG nr.870/2009.
Pentru o mai buna docummentare studiati OUG nr.77/2009 si HG nr.870/2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocolim legea zz7even zz7even deci, vreau sa imi fac o sala de poker (fara licenta) daca imi pun jucatorii sa semneze fiecare o declaratie ca ei nu vor juca jocuri de noroc in imobilul ... (vezi toată discuția)
Jocuri de noroc bixt0nim bixt0nim buna ziua si la multi ani! in prezent detin un spatiu comercial cu jocuri distractive( biliard, darts). de o saptamana am adus si 2 mese poker si vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru jocuri de noroc online Meercha Meercha Buna ziua, Reprezint o companie internationala care are ca obiect de activitate jocurile de noroc online. Dorim sa ne adresam publicului din Romania prin ... (vezi toată discuția)