avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Se poate reinnoi cartea de identitate pe aceeasi ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Se poate reinnoi cartea de identitate pe aceeasi adresa ...

Buna ziua,

Se poate reinnoi cartea de identitate pe aceeasi adresa daca parintii sunt decedati? Nu este dezbatuta mostenirea. Am vazut ca trebuie neaparat acordul proprietarului pentru luarea in spatiu. Dar ambii parinti ai persoanei sunt decedati. Ce poate face?
Ultima modificare: Marți, 10 August 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 23:14, 16 August 2021
Da, se poate, cu deplasarea in teren a politistului. Tinand cont ca sunt parintii dvs. si aveti o cota parte din mostenire. Mergeti la evidenta cu certif. de deces si contractul pe casa in original si copie, dati o declaratie si restul stiu functionarii ce au de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoirea buletinului eli55 eli55 Parinti mei au decedat de multi ani. Eu sunt unicul copil si am mostenit apartamentul paritntilor. Buletinul meu este pe adresa parintilor mei. Eu sunt somer ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot schimba buletinul daca proprietarul casei ( tatal ... Emil Toader Emil Toader cum imi pot schimba buletinul daca proprietarul casei ( tatal meu ) este decedat Cum fac , cu luarea in spatiu Va multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare buletin 18 ani jascanu jascanu Buna ziua. Ambii parinti au murit (mama in februarie 2008 si tata in iulie 2010) iar sora mea implineste 18 ani pe 19 septembrie 2010. Ce acte trebuiesc la ... (vezi toată discuția)