Am facut acte de detasare pentru o perioada de 5 zile in cazul unor angajati. Lucrarile nu s-au finalizat la firma unde au fost detasati respectivii angajati, motiv pentru care trebuie sa prelungesc perioada de detasare cu inca 3 zile. In acest caz trebuie sa fac alte decizii de detasare?
In revisal cum operez? se opereaza revenirea din detasare si ulterior se mai depune un revisal cu noua perioada de detasare? sau pot modifica direct data de sfarsit a detasarii?
Se va face o decizie de prelungire a detasarii , care se va comunica salariatilor detasati.
Prelungire detasare contract - REVISAL
Operatia permite prelungirea detasarii unui contract deja existent in aplicatie. Prelungirea detasarii poate fi facuta in mod exceptional pentru perioade de cel mult 6 luni.Operatia de modificare se poate face apasand butonul "Prelungire" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte" - subsectiunea "Detasare":
Se selecteaza din lista contractul pentru care se doreste de a fi prelungita detasarea si se apasa butonul Continuare.
In ecran se completeaza urmatoarele informatii:
- Data sfarsit detasare: se selecteaza din controlul data calendaristica, data pana la care se doreste prelungirea detasarii.
Se salveaza datele,se genereaza fisierul acre apoi se transmite/dep[une laiTM.
Am prelungit perioada initiala de detasare cu 2 zile insa s-a solicitat inca o prelungire de 1 saptamana. Avand in vedere ca urmeaza sa se prelungeasca a 3-a oara perioada de detasare este acest lucru impotriva legislatiei?
De cate ori poti prelungi detasarea in cazul de fata avand in vedere ca perioadele de detasare sunt scurte.
Va multumesc,
Revisal
tatianamicu
am un salariat care a fost detasat pe perioada 01.06.2012-31.10.2012, iar cu data de 01.11.2012 si-a depus demisia. Cum trebuie sa procedez la revisal. Mai ... (vezi toată discuția)