avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , am cerut o adeverinta la Archivit-popesti ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , am cerut o adeverinta la Archivit-popesti leordeni , am lucrat la Tractoru Brasov sectia t66 si mi s-a spus ca lipsesc 14 ani din statele de plata 1987-2001 sw poate asa ceva ? Ce pot face in acest caz?

Adeverinta state de plata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 16 August 2021
Este posibila oastfel de situatie ...probabil , lichidatorul societatii nu a avut cand a lichidat societatea/nu a predat toate documentele societatii de arhivare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta venit necesara la dosar pensionare Mioara59 Mioara59 Am nevoie de o adeverinta salariala ptr. perioada 1991-2002, de la SC MEGA SA. Cand am vrut sa solicit aceasta adeverinta, mi s-a spus ca fostul angajator, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta sporuri dosar pensionare crisan_ms crisan_ms Buna ziua! In perioada 1988-1996 am fost angajat la SIDERCA S.A. Călărași. Perioada lucrată este mentionată în Carnetul de Muncă ca fiind încadrată ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de grupa pt. pensie - arhiva de negasit - cccf bucuresti fdp cluj. buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul ... KlaraSz KlaraSz Buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul angajator, care din pacate nu mai exista. Incerc sa aflu unde au fost arhivate documentele din ... (vezi toată discuția)