avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Pentru un angajat care se intoarce dintr-o ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Pentru un angajat care se intoarce dintr-o zona rosie, ...

Buna ziua,

Pentru un angajat care se intoarce dintr-o zona rosie, conform noilor modificari 5 zile va avea concediu medical platit de FNUASS . Dar cum va figura cu diferenta de 9 zile . Are decizie de carantina de 14 zile de la vama.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:26, 24 August 2021
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legi facute de idi*ti! Merge un oarecare si-si face vacanta in Aruba. Aruba e in zona rosie. Cand vine in tara de ce ar trebui eu, angajatorul, sa-i platesc X zile de carantina? Si in general de ce sa platesc primele zile din concediul medical?! De ce e nevoie sa creditez statul, doar ca sa am apoi de umblat pe la cjas sa-mi recuperez banii? Sa-i plateasca cei care sunt beneficiarii contributiei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se plateste concediul medical de carantina conform noul ou74/2021 ... alkas alkas Cum se plateste concediul medical de carantina conform noul OU74/2021 , 5 zile de stat si restul de zile cine le plateste ? (vezi toată discuția)
Concediu medical covid. bulzanv bulzanv Concediu medical COVID se calculeaza 100% , primele 5 zile calendaristice suportate de ? urmatoarele suportatte de FNUSS multumesc pt raspuns (vezi toată discuția)
Bună ziua as dori sa știu cum se plătesc zilele de carantină ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua as dori sa știu cum se plătesc zilele de carantină 14 zile Am fost confirmata cu covid 19, angajatorul mia răspuns ca am platite dor 5 zile ... (vezi toată discuția)