avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Sunt în divort si este înca pe rol si am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Sunt în divort si este înca pe rol si am doi copii ...

Bună ziua. Sunt în divort si este înca pe rol si am doi copii f mici. Dacă nu mi se cer documente la vama și pot scoate copiii din tara, ma poate acuza fostul sot de furt? Sau pot fi acuzata de orice? El nu locuiește în România. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:40, 21 August 2021
Pe forum nu puteti primi un raspuns detaliat la problema dvs.
Aveti dreptul de a merge la avocat ca sa va informati in mod confidential despre toate ipotezele posibile.Insa, nu este gratis un astfel de serviciu avocatial, ar fi util sa stiti.
Cred ca intr-o ora avocatul ar putea sa va lamureasca pe toate aspectele in mod amanuntit.
Ati putea intelege care ar fi infractiunile, pedepsele, variantele posibile si chichitele avocatesti existente in concret.
Insa, este bine sa stiti ca avocatii va vor sfatui sa nu comiteti fapte interzise de legea penala.
De asemenea, nu trebuie sa mergeti la avocat si sa ii spuneti ca vreti sa comiteti infractiuni.

Pe de alta parte, ati aflat esentialul pe forum.
Veti incalca legea penala daca faceti cum ati vrea sa faceti si daca ati reusi deoarece este posibil sa nu reusiti si tot sa fie vorba de o infractiune.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 August 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua!
Nu exista furt de copii. In orice caz, nu va poate acuza de nimic.
Nu este vorba despre furt de copii ci despre alte infractiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parinte singur Roxanna35 Roxanna35 Buna ziua Numele meu este Roxana cresc 2 copii monori singura si locuim in Irlanda.Copiii sunt aici la scoala,dar vorbesc si romaneste. Tatal copiiilor mei ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a iesi din tara cu minorul/ obligatia de a face brokenangel brokenangel buna ziua, am divortat , am un baietel de 4 ani si custodie comuna cu program de vizitare minor weekend ul 1-3 si in vacante am discutat cu sotul si am ... (vezi toată discuția)
Șofer pe tir, sunt acuzat de complicitate la furt în franța fără să fiu vinovat. mă pot întoarce acasă? Mihail2000 Mihail2000 Buna ziua ....sunt acuzat de complicitate la un furt ....sa constat la descarcare ca lipsesc 4 pal din 10 incarcati de mine . Eu am incarcat din franta apoi am ... (vezi toată discuția)