avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Incerc sa inregistrez la fisc(sector 4) un autoturism.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Incerc sa inregistrez la fisc(sector 4) un autoturism.

Buna ziua,
Incerc sa inregistrez la fisc(sector 4) un autoturism(din Germania),pe care nu vreau sa-l pastrez in proprietate,respectiv nu am carte de identitate eliberata de RAR.
Fiscul nu vrea sa inregistreze autoturismul fara carte.In trecut am mai inregistrat cu cartea de Germania.In fond eu nu vreau sa pacalesc fiscul,insa ma obliga ,probabil, la sanctiuni daca nu declar la timp proprietatea.
Ce sa fac?
Ultima modificare: Luni, 23 August 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Apia , utilizator 12:03, 24 August 2021
Exista norme concrete care prevad fara exceptii documentele necesare notarii pe rol fiscal a bunurilor mobile si imobile
Pentru bunuri mobile este necesar cartea de identitate-brieful
Daca nu detineti documentul faceti demersuri la autoritatea din tara de provenienta pentru eliberare document
Brief ul il am.
Nu am cartea de Romania!
Aici e dilema!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzatorul nu este proprietarul din brief. auto cump. din germania. marian89 marian89 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania de la un dealer (AB Automobile), care la randul sau a cumparat masina de la proprietar (Christian). In Brief ... (vezi toată discuția)
Autoturism inmatriculat in germania jacquelline jacquelline Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti care sunt etapele inmatricularii unui autoturism care a fost adus din Germania (in prezent are numere expirate) si ce ... (vezi toată discuția)
Inregistrare temporara la fisc a unui autoturism adus din germania dorels dorels Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie ce acte imi sunt necesare inregistrarii temporare, la fisc, a unui autoturism adus din Germania. Cei de la fisc imi ... (vezi toată discuția)