Buna ziua
In localitatea Magura Ilvei BN primarul a angajat o firma pentru cadastrul general pe fonduri europene 400.000 Euro
Cu aceasta ocazie a împărțit terenurile a sute de localnici după bunul plac păgubind in principal pe cei care nu-l simpatizau
S-a folosit de o harta ungureasca veche de 100 de ani peste care a suprapus harta actuala iar tot ce era in plus de vechea harta a fost trecut in domeniul privat al uat
Nu a ținut cont de acte olografe numai acolo unde erau interesele grupului de susținători care s-au intabulat cu sute de hectare confiscate sătenilor
Acum pentru a putea recâștigă terenurile confiscate singura modalitate zice primarul este cumpărarea terenului de la Primarie după evaluare și licitație publica
Este ceva de neimaginat ce face acest individ de 5 ani încoace, nici ungurii și nici comunistii nu au făcut așa ceva
Multi localnici au dat in judecată primaria dar cei mai mulți nu au bani de judecată
Va rog sa ne ajutați și sa găsim unde am putea reclama aceste abuzuri
Eu sunt un caz fericit după 7 ani de judecată și f multe cheltuieli mi-am câștigat terenul și casa care figurau in evidentă reg agricol din 1957 cu taxe la zi și care a fost trecută cu teren in domeniul public al uat cu ocazia cadastrului general, după ce inițial l-au trecut in fond forestier in mod abuziv
Eu vreau sa-i ajut și pe alții și poate găsim o soluție mai simpla și mai rapida
Multumesc mult