avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Soția a părăsit domiciliu conjugal, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Soția a părăsit domiciliu conjugal, este în Anglia ...

Bună ziua,
Soția a părăsit domiciliu conjugal, este în Anglia de aprox 6 ani și trăiește cu un alt bărbat.Avem un copil major care este în Anglia pe forte proprii.Am 2 intrebari:

1.Cum pot obține divort cu costuri minime?
2.Apartamentul în care am trăit amândoi în România este donație de la mama mea.Donatia e făcută doar pe numele meu prin notar,deoarece locuință exista înainte de căsătorie.
Pot vinde acest apartament ?Adică are vreo modalitate sa ma încurce sotia ?
Mulțumesc anticipat!
Cristian
Cel mai recent răspuns: Cristian Brasov , utilizator 16:39, 24 August 2021
În funcție de nevasta se va decide și tara unde va divorța.

Trebuie să apeleze la.servicii de consultanta juridica în astfel.de cazuri dar nu se mai procedează asa de ceva timp.
De aceea si au probleme de avocatii nu le mai rezolva.

Procedura normala este consultanta juridica mai înainte de orice dar ei vor gratis și gratis nu exista.

Multi pierd bani tocmai din acest motiv.
Știu zeci de cazuri de acest fel.
Au apelat la mine după ce era cazul distrus și nu se mai putea face nimic.

Dar...cui ii pasa...
Ei se plâng de justiție dar își merita soarta.
Nu justitia este de vina.
Ultima modificare: Marți, 24 August 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc tuturor pentru promtitudinea si profesionalismul raspunsurilor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri obtinute inainte de casatorie euella2010 euella2010 Apartamentul parintilor mei a fost trecut pe numele meu cu ani in urma.As vrea sa stiu daca in cazul decesului meu sotul meu are drepturi asupra acestui ... (vezi toată discuția)
Mostenire stefantoth stefantoth Cum pot sa imi ajut sotia in urmatoarea situatie?In urma decesului tatalui ei,ea,sotia mea cu fratele ei nu au facut succesiunea desi au trecut doi ... (vezi toată discuția)
In cazul unui divort, se poate ca unul dintre soti ... geo2612 geo2612 Buna ziua, In cazul unui divort, se poate ca unul dintre soti sa faca donatie catre celalalt partea lui de bunuri? Mai exact, eu cu sotul detinem doua ... (vezi toată discuția)