avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca am avut o firma cu 6 angajati, dar in perioada se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca am avut o firma cu 6 angajati, dar in perioada se stare ...

Daca am avut o firma cu 6 angajati, dar in perioada se stare de urgenta activitatea a fost inchisa si salariatii au beneficiat de somaj tehic, imi pot inchide firma si salariatii sa ii concediez? Dupa ce am reluat activitatea nu am mai avut profit si nici vanzari sa imi pot sustine activitatea! Sunt obligata sa dau eu banii la somaj innapoi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 26 August 2021
Tot acolo ajungeti ... radierea societatii , inseamna si desfiintarea posturilor.

Nu mai citati raspunsurile. Apasati direct pe RASPUNDE.
Ultima modificare: Joi, 26 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Și în această situație, firmele care nu își pot susține activitatea sunt obligate să funcționeze un an de zile, pentru că salariați au beneficiat de șomaj tehnic? De unde îi pot plăti un an de zile pe ei, impozite și facturi, dacă nimic nu merge?
Daca asta este legea ...nu avem ce face, ne supunem ei pana la noi dispozitii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform legii 298/24.12.2020 care modifica codul muncii: "(19) ... office@fincontablupea.ro office@fincontablupea.ro Conform Legii 298/24.12.2020 care modifica Codul muncii: \"(19) Angajatorii nu pot desfiinţa locurile de muncă ocupate de persoanele ale căror contracte ... (vezi toată discuția)
Somaj Iael Iael Impreuna cu sotul suntem actionari in parti egale (microintreprindere ) si avem carti de munca pentru care platim contributiile . Acum suntem in somaj tehnic ... (vezi toată discuția)
Firma ... " la capatul puterilor " VioBub VioBub Buna ziua, am o firma care \"nu mai merge\" de aproximativ doi ani. Firma are 4 angajati, toti au peste 45 de ani, si practic am continuat activitatea si n-am ... (vezi toată discuția)