avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.. am și eu o problema cu un teren de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.. am și eu o problema cu un teren de exemplu primăria ...

Buna ziua.. am și eu o problema cu un teren de exemplu primăria nu mă lăsa să vând sub 20 euro metrul patrat dar în schimb vor sa dezvolte zona și să ne expropeze 39 % din teren și restul până la 100% sa ne ofere 2 euro pe metru .. Ce se poate face in cazul asta .. mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mihai 1974 , utilizator 16:21, 30 August 2021
Mulțumesc pentru ajutorul acordat..
O zi excelenta.

MihailZC a scris:

45 de zile lucratoare, apoi 30 de zile calendaristice iar daca terenul este situat la mai putin de 30 km de frontiera sau la mai putin de 2400 m de unele obiective speciale (mai, mapn, sri, etc) mai poate dura inca 2-3 saptamani pana obtineti avizul de vanzare la MApN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Metrii patrati al unui apartament cumparat sau vandut recarlo recarlo As vrea sa vand garsoniera. Pe cadastru este insemnata cu 38,8 metrii patrati, intr-adevar este spatioasa. Cumparatorul insa nu vrea sa considere si terasa in ... (vezi toată discuția)
Pentru evaluatori -- scadere datorata crizei pentru un teren intravilan nekrous nekrous Buna ziua, Daca evaluez acum un teren intravilan, in \'zona 2\', cu utilitati, acces, regim de constructie fara limitari, intr-un municipiu de 100.000 ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am cumparat anul acesta o casa cu teren intravilan ... BERAM BERAM Buna seara! Am cumparat anul acesta o casa cu teren intravilan de 1378 mp si un teren extravilan de 3622mp. Acum dupa cateva luni vreau sa vand casa cu ... (vezi toată discuția)