avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Ce pot face in situatia in care am lucrat pentru o ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Ce pot face in situatia in care am lucrat pentru o cunostinta ...

Ce pot face in situatia in care am lucrat pentru o cunostinta 1 luna de zile si nu vrea sa imi dea banii? Tin sa precizez ca nu am avut contract de munca.Singurele dovezi sunt situatia incasarilor,video cu locatia unde am muncit si martori care pot atesta ca am lucrat acolo.In afara de mine mai este cineva care a imprumutat respectiva persoana cu o suma mare de bani si nici acela nu si a primit banii inapoi.
Cel mai recent răspuns: alexecodec , utilizator 00:18, 1 Septembrie 2021
Puteti sesiza ITM-ul local sau actiona in instanta.
Am obtinut un angajament de plata in scris din partea respectivei persoane.in caz ca nu isi respecta termenul de plata,este deajuns aceasta declaratie scrisa? Sau trebuie autentificata la notar?

Cornel Vasile a scris:

Puteti sesiza ITM-ul local sau actiona in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea apartamentului luat de banca deliachiuzbaian deliachiuzbaian Am luat un credit pe care l-am impartit in 1/2 cu o prietena si pentru care a pus ipoteca apartamentul parintii acesteia. Eu si sotul suntem cei care am semnat ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere, recuperare imprumut rowatt rowatt Buna ziua! In decursul anilor 2013-2014 am imprumutat o suma de bani, echivalentul a 10000 euro, fractionata in 4 transe unui foarte bun prieten, pentru a ... (vezi toată discuția)
Inselata de frate lenola lenola Buna! In decurs de 4 ani de zile i-am imprumutat fratelui meu o suma foarte mare de bani. Mi-a promis de multe ori ca o sa imi dea inapoi datoria, dar nu s-a ... (vezi toată discuția)