avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Zile libere parinte pentru copil in carantina venit ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Zile libere parinte pentru copil in carantina venit din zona rosie

In cazul in care copilul minor sub 12 ani se intoarce dintr-o zona rosie, fara sa fie testat PCR cu 72 ore inainte de intrarea in tara si va ramane in autoizolare/carantina alaturi de un parinte nevaccinat, parintele beneficiaza de zile libere din partea angajatorului in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Carantina coronavirus buna ziua , la sfârșitul lunii vreau sa merg in românia dintr-o ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , La sfârșitul lunii vreau sa merg in România dintr-o țara încadrată in zona roșie cu soțul vaccinat, eu și fetița de 6 ani nevaccinate ... (vezi toată discuția)
Carantina anamaria.vlm anamaria.vlm Buna. Sunt romanca cu rezidenta in Anglia. Am parasit Marea Britanie pe data de 17.07.21 cu sotul meu de nationalisation slovaca si cei doing copii care s-au ... (vezi toată discuția)
Excepția de la carantina Delia2019 Delia2019 În ce text oficial apare Excepția de la carantina? \"Cei care intenționează să rămână pe teritoriul României mai puțin de trei zile (72 de ore) și ... (vezi toată discuția)