avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa succesiune

Buna ziua . Am si eu o intrebare va rog , poate ma lamureste cineva : Sotia mea a decedat acum 3 luni si vreau sa dezbat taxa succesiune . Am strans toate documentele cerute initial de notar dupa care m-am intors la dansul spre a fi verificate / depuse .Din pacate a spus ca nu se poate dezbate taxa succesiune pentru ca nu am casele intabulate ! Situatia terenului : Am cumparat prin act vanzare cumparare (in timpul casatoriei noastre) de la tatal meu 1500 mp (in 2010) . Pe acest teren au fost 4 constructii . Le-am "daramat" cu toate documentele necesare si am construit doua case ; una pt perintii mei , una pentru mine si sotia mea ... Problema este ca nu le-am intabulat dupa finalizare(in 2014) . Intrebarea : Acest lucru (faptul ca nu am intabulat) , ma pune in imposibilitatea de a face taxa succesiune ? Anticipat , va multumesc !
Cel mai recent răspuns: victor1971 , utilizator 10:34, 17 Septembrie 2021
Va multumesc foarte mult pentru lamuririle DvS !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara ! ce pot face pentru a schimba notarul, la care a ... marian24gam marian24gam Bună seara ! Ce pot face pentru a schimba notarul, la care a fost repartizat dosarul de succesiune, după moartea tatălui meu ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Suplimentare succesiuni: sunt plimbată între notari din cauza unui certificat de calitate de moștenitor și nu știu cum să rezolv problema Cristi1956 Cristi1956 Pentru a putea dezbate succesiunea dupa sotul meu decedat in urma cu 11 luni imi este necesara suplimentarea unor succesiuni ale acestuia dezbatute in ... (vezi toată discuția)
Succesiune sorineldobre sorineldobre Respectele mele tuturor ! Vreau sa fac o succesiune in urma decesului mamei mele in 30.08.2023 . Am succesiunea de pe urma decesului tatalui meu in care masa ... (vezi toată discuția)