avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!Am o nelamurire si as dorii sa va cer ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!Am o nelamurire si as dorii sa va cer ajutorul...La ...

Buna ziua!Am o nelamurire si as dorii sa va cer ajutorul...La o Casa de Ajutor Reciproc sunt angajate cu carte de munca 2 persoane pentru care se plateste CAM si mai sunt alte 3 persoane alese prin Adunare Generala fara carte de munca si as dorii sa stiu daca pentru acestea se plateste CAM.
Si care articol este corect dintre cele 2:
-(11) 3.3.PF alese in cadrul PJ fara scop patrimonial (pers. alese in CA/CD/CS/CE/BP/CD)
-(4 ) 4.Membri in comisia de cenzori/ comitetul de audit/ consilii, comisii, comitete; pers. cu contract de mandat în asoc.de proprietari.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 04:46, 7 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este subiect sub incidenta dispozitiilor asociatiilor de proprietari dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea de postare topic
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii de pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu aplicarea og 16/2022 sunt presedinte la un car ... VASILE TUDOREL VASILE TUDOREL In legatura cu aplicarea OG 16/2022 Sunt presedinte la un CAR Pensionari Militari si as dori un punct de vedere privind contributiile aferente ... (vezi toată discuția)
..despagubire andrasikissilona@gmail.com andrasikissilona@gmail.com Sant membru al unei Casa de Ajutor Reciproc de mai multi ani.In urma cu un an am cerut restituirea banilor depusi pe baza de contracte.Contractele au ... (vezi toată discuția)
Contributia asiguratorie de munca Eugen48 Eugen48 Buna ziua. La D112/5 dec 2018 asiguratii cu contract de mandat-Sectiunea A/4 (presedinte, administrator si cenzor)/pensionar/P4(4ore) nu mai datoreaza CAM ca ... (vezi toată discuția)