avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In legatura cu aplicarea OG 16/2022 Sunt presedinte la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In legatura cu aplicarea OG 16/2022 Sunt presedinte la un CAR ...

In legatura cu aplicarea OG 16/2022
Sunt presedinte la un CAR Pensionari Militari si as dori un punct de vedere privind contributiile aferente indemnizatiilor pentru membrii comisiei de cenzori si ai consiliului director care sunt mult sub salariul minim brut. Sunt pensionari militari si nu sunt exceptati. Precizez ca nu au contract de munca dar au contract de mandat iar pana acum (07.22) se caculau si virau contributiile la nivelul indemnizatii brute efective. Sunt asimilate contractele de mandat cu contractele de munca la care face referire OG 16/2022.?? Mai exact am fi oblicati sa platim pentru acestia contributiile la nivel salariu minim brut? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:07, 23 August 2022
Topicul postat nu poate fi analizat sub incidenta disp legislatiei care guverneaza asociatiile de proprietari -dupa cum ati inteles sa selectati sectiunea de postare
Rugati prin mesagerie privata administratorii sau moderatorii d e pe forum sa mute topicul in sectiunea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. conform ... ANA CIOCA ANA CIOCA Masura se aplica si medicilor care fac garzi externe. Conform legii CIM se poate intocmi doar part-time. In cazul in care un medic are 24 de ore de garda pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am o nelamurire si as dorii sa va cer ajutorul...la ... CASA DE AJUTOR RECIPROC CASA DE AJUTOR RECIPROC Buna ziua!Am o nelamurire si as dorii sa va cer ajutorul...La o Casa de Ajutor Reciproc sunt angajate cu carte de munca 2 persoane pentru care se plateste CAM ... (vezi toată discuția)
Daca un srl (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract ... BestAccounting BestAccounting Daca un SRL (un angajator) intentioneaza sa incheie un contract de prestari servicii cu un fotograf (pentru video-publicitate), acesta: - trebuie sa declare ... (vezi toată discuția)