avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. La instrainarea (V-C) unei proprietati care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. La instrainarea (V-C) unei proprietati care consta ...

Buna ziua.
La instrainarea (V-C) unei proprietati care consta intr-un apartament aflat într-o vila compusa din 2 apartamente suprapuse plus curte dar la care terenul este in indiviziune, este necesară si prezenta (acceptul) proprietarului celui de-al doilea apartament?
Mentionez ca cele doua apartamente au proprietari diferiti si numai terenul este in indiviziune.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: LSTEFANESC , utilizator 16:14, 6 Septembrie 2021
Nu, proprietarul apartamentului isi vinde apartamentul impreuna cu cota indiviza din teren fara sa aiba nevoie de acordul altcuiva.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren in proprietate, dar la care au acces si vecinii. Valentin2222 Valentin2222 Buna ziua, Am cumparat un apartament intr-un bloc de 2 etaje, unde apartamentul de la parter are si o curte (teren) in proprietate, ingradita, cu acces ... (vezi toată discuția)
Cota parte teren vila nexusryder nexusryder Detin un apartament, la parterul unei vile P+2. In aceaeasi vila se mai afla alte 5 apartamente. In contractul de vanzare-cumparare scrie ca eu intru in ... (vezi toată discuția)
Sad cumparat cu legea 550/2002 neo871 neo871 Buna ziua, Am cuparat un spatiu cu alta destinatie in baza legii nr. 550/2002. In contract se spune ca am devenit (de fapt societatea mea) proprietarul unei ... (vezi toată discuția)