avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Trebuie completată vreo declarație la ANAF?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Trebuie completată vreo declarație la ANAF?

Daca vând de exemplu un telefon la mana a doua pe olx sau alta platforma online și primesc bani prin transfer bancar, trebuie platit impozit la stat, trebuie completată vreo declarație la ANAF? Cum se procedează?
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:41, 7 Septembrie 2021
Daca vindeti doar un telefon, nu trebuie sa va declarati venitul si sa platiti impozit pentru el. Altfel, se numeste activitate comerciala si se impoziteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa imi deschid un magazin online Kokila Modi Kokila Modi Buna! Doresc sa imi deschid un magazin online, in care sa vand produse handmade-crosetate, tricotate, brodate, instructiuni, etc. Ce trebuie sa fac, pas cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare online prajituri artizanale fara firma. Cristianr2000 Cristianr2000 Buna ziua! Din punct de vedere juridic, este legal sa vand fara a avea o firma sau acte prajituri artizanale (facute in casa) pe platforme ca: OLX, Facebook ... (vezi toată discuția)
Firma obligatorie? Robert - Pană Robert - Pană Buna ziua, citeam cateva chestii interesante pe internet despre comertul online. Am o un site cu ajutorul caruia realizez servici diverse precum, realizare ... (vezi toată discuția)