avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Control privind recuperarea de TVA de la PFA.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Control privind recuperarea de TVA de la PFA.

Buna ziua. Am avut un PFA pe perioada 2016-2017. cu TVA și declarație la norma de venit pe care am făcut export cu recuperare de TVA . La data închiderii nu ni s-a cerut control pentru recuperare de TVA de la export și societatea a fost închisă și radiată. Astăzi am fost sunați de un reprezentant de la ANAF care ne-a programat in luna Octombrie la un control privind recuperarea de TVA de la acest PFA care a fost închis și radiat in anul 2017. Întrebarea mea este dacă este legal sa punem actele la dispoziție in acest scop? Va Multumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:44, 9 Septembrie 2021
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Chiar daca ati radiat pfa-ul, veti mai putea fi controlat in urmatorii cinci ani incepand cu urmatorul de la data radierii. De aceea trebuie sa si pastrati arhiva cu actele contabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control din partea anaf asupra unei societati radiate pantazi pantazi Salutare tuturor membrilor acestui forum. As dori sa va intreb daca este posibil ca anaf sa efectueze control fiscal asupra unei srl pt care s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)
Obligatie solicitare eliberare certificat atestare fiscala? marius0023 marius0023 In iulie am radiat un PFA la Registrul Comertului, apoi cu cu rezolutia de radiere am mers la sediul Finante Publ de care apartin,acolo m-au pus doar sa ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa traducator Alina_Ionela22 Alina_Ionela22 Buna ziua, Din noiembrie 2013 am avut deschis un PFA de traducator autorizat de Ministerul Justitiei. Pe data de 15 ianuarie 2016 am mers si l-am radiat la ... (vezi toată discuția)