avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... In urma cu mai bine de o luna a avut loc un interviu ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

In urma cu mai bine de o luna a avut loc un interviu pentru postul ...

In urma cu mai bine de o luna a avut loc un interviu pentru postul de farmacist in cadrul SAJ Bihor (ambulanta).Rezultatul inca nu a fost publicat nicaieri si ridica mari semne de intrebare.
In cat timp de la data interviului cei de la Serviciul de Ambulanta (Bihor) trebuie sa informeze public cu referire la rezultatul interviului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 12 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Comunicarea rezultatelor la fiecare probă a concursului se face prin specificarea punctajului final al fiecărui candidat şi a menţiunii «admis» sau «respins», prin afişare la sediul şi pe pagina de internet a autorităţii sau instituţiei publice organizatoare a concursului, după caz, în termen de maximum o zi lucrătoare de la data finalizării probei.
Multumesc frumos! Mi-ati putea indica si legea care impune acest lucru?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
HG 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioar
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Examen pe post sonias sonias Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)
Confidențialitate date personale Vivib Vivib Buna dimineata, As dori sa ma înscriu la un examen si numele meu ar urma să fie publicat pe internet.Nu mi doresc ca numele si adresa sa fie publice, ... (vezi toată discuția)