avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... O persoana este acuzata de o alta persoana ca i-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

O persoana este acuzata de o alta persoana ca i-a zgariat masina. ...

O persoana este acuzata de o alta persoana ca ia zgariat masina. Partea vatamata nu vrea sa stea de vorba cu acesta decat daca acesta este de accord ca sa ii vopseasca masina unde a fost zgariata. Dupa vreo 3-4 zile cel acuzat se duce la partea vatamata si ii spune ca este de accord sa i vopseasca masina acolo unde este zgariata, cu gandul de a nu o face niciodata in realitate dar dorind doar sa poata sta de vorba cu partea vatamata pentru a afla mai multe(cum de a ajuns el sa fie acuzat, etc). Ocazie cu care sotia partii vatamate filmeaza pe ascuns discutia dintre sotul sau si cel acuzat. Discutia dintre acestia avand loc afara in apropierea geamului partii vatamate care locuieste la parter. Iar sotia stand mai ascunsa in casa dupa draperie si sita de la geam reuseste sa faca aceasta inregistrare audio-video cu telefonul personal, un smartphone. Cel acuzat afla cu aceasta ocazie de la partea vatamata mai multe lucruri referitoare la aceasta speta, multe dintre acestea fiindui spuse de catre partea vatamata in mod deliberat. Altele le-a aflat dupa ce a pus niste intrebari partii vatamate. S-au despartit in mod amiabil, ramanand ca atunci cand are timp sa il contacteze pe cel acuzat de zgarierea masinii ca sa mearga la un service si sa ii vopseasca masina. Dupa 3 saptamani cel cu masina zgariata, gaseste timpul necesar si il contacteaza pe cel acuzat de zgariere ca sa mearga sa ii vopseasca masina. Acesta ii raspunde fiind fata in fata cu acesta ca nu ii va vopsi masina pentru ca nu el a zgariat-o. Ia promis ca o sa io vopseasca doar ca sa afle mai multe de la el, dar de fapt niciodata n-o s-o faca in realitate. A fost doar o tactica pentru a putea sta de vorba cu partea vatamata si pentru a afla mai multe. Partea vatamata il da pe acesta in judecata. Intrebarea este; ce valoare are in procesul de judecata inregistrarea audio-video in care cel acuzat spune ca ii va vopsi masina acolo unde este zgariata partii vatamate, dar in realitate nu a facut-o niciodata? Il poate acuza aceasta inregistrare pe cel care a spus ca o sa ii vopseasca masina, dar in realitate nu a facut-o niciodata?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:12, 11 Septembrie 2021
Se administreaza probe specifice procesului civil. Probele nu au o valoare dinainte stabilita.
Se poate avea in vedere si inregistrarea. La final, cineva trebuie sa concluzioneze, judecatorul.
Un raspuns mai precis decat acesta nu veti putea primi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini vladdav vladdav Buna Ziua! in luna septembrie a anului 2009 am fost acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini BMW x5. propietarul masinii si-a parcat bolidul in apropierea ... (vezi toată discuția)
Am fost blocat în parcarea unei firme și abia am reușit să ies. ulterior m-a sunat cel care mă blocase și mi-a cerut 1.000 de lei ca să nu mă reclame că i-am zgâriat mașina. care ar fi rezolvarea? Stanciuscm Stanciuscm Buna seara am si eu o intrebare, in aceasta seara am fost pana la fan curier si o persoana m-a blocat intentionat motivand ca asa parchez . Am terminat treaba ... (vezi toată discuția)
Vecinul ma hartuieste si ma filmeaza Darcleu Darcleu Buna ziua, de 4 ani s-a mutat o familie langa noi. Au inceput cu procese pentru pamant, ne-au trimis sanepidul pentru cocina de porci,controale pentru fosa ... (vezi toată discuția)