avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zilele de concediu de odihna neefectuate in anul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zilele de concediu de odihna neefectuate in anul curent

Zilele de concediu de odihna ne efectuate in anul curent se pot lua intr-o perioada de 18 luni incepand cu anul urmator celui in care s-a nascut dreptul la concediul de odihna anual.
Ce se intampla insa cu concediile mai vechi ne efectuate? Sa zicem in urma cu 3 sau 4 ani? Stiu ca este posibila compensarea in bani doar la plecarea salariatului dar daca, de ex, un angajat nu isi ia concediu timp de 3 ani, la plecarea sa, compania trebuie sa-i plateasca toate zilele de concediu restant sau exista o limita de un an sau doi?
Cel mai recent răspuns: corina.slav , utilizator 09:10, 16 Septembrie 2021
La plecarea sa, compania trebuie sa-i plateasca toate zilele de concediu restant .
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilele de concediu de odihna pe anul anul 2022 sunt valabile ... Magie1 Magie1 Zilele de concediu de odihna pe anul anul 2022 sunt valabile pina in anul 2023 pe 30 iunie,cele din anul 2023 sunt valabile pina in anul 2025 pe 30 iunie,si ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna-obligativitatea efectuarii anual: compania ... daniela.fiterau daniela.fiterau Concediu de odihna-obligativitatea efectuarii anual: Compania noastra se ocupa cu vanzare de diverse repere, dar marfa nu este livrata de agentii de vanzari. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajat de 10 ani la acelasi angajator, in cei ... kir kir Buna ziua. Sunt angajat de 10 ani la acelasi angajator, in cei 10 ani am luat doar 20 de zile de concediu de odihna. Cand imi dau demisia angajatorul trebuie ... (vezi toată discuția)