avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inregistrare convorbire telefonica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inregistrare convorbire telefonica

Buna ziua! As avea nevoie sa obtin inregistrarea unei convorbiri telefonice intre mine si o alta persoana fizica de la operatorul de telefonie mobila (Orange). In aceasta convorbire telefonica celalalt participant recunoaste o fapta pe care eu trebuie sa o dovedesc intr-un proces civil, si inregistrarea ar fi singurul mijloc de proba care sa ma ajute sa recuperez prejudiciul suferit (1300 euro+). Daca ma poate indruma cineva cum obtin inregistrarea ar fi minunat. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adinav9 , utilizator 22:45, 10 Mai 2018
Nu este posibil, nu se inregistreaza convorbirile telefonice de catre operatorii de telefonie mobila.
Buna seara,

Va contrazic in cunostinta de cauza, desi se comunica mesajul "aceasta convorbire poate fi inregistrata" este MEREU inregistrata din varii motive (dovada in cazul unui proces, pentru a acorda note operatorilor, pentru a se verifica situatii in cazul unor reclamatii).

Ca raspuns la intrebare, dvs. personal nu puteti obtine convorbirea telefonica, nu o va pune nimeni la dispozitia dvs., dar in cazul in care sunteti sigura ca discutia cu operatorul este incriminatorie puteti solicita instantei ca Orange sa o anexeze ca proba la dosar. Important e de asemenea sa tineti minte macar data si ora relativa la care ati avut acea convorbire, ideal ar fi sa stiti si numele operatorului cu care ati discutat.
Eu am inteles ca doreste sa solicite de la Orange inregistrarea unei convorbiri pe care a purtat-o cu alta persoana, nu cu un consultant de la Orange, e adevarat ca se poate intelege si ce spuneti dvs, poate ne lamureste utilizatorul.
E interpretabila intrebarea, citind in graba am inteles ca doreste sa obtina o convorbire purtata cu un operator call-center Orange.
In cazul in care se doreste obtinerea unei convorbiri telefonice dintre doua persoane fizice, intr-adevar, se va incerca fara rezultat deoarece acestea nu sunt inregistrate, fiind vorba de intimitatea fiecarei persoane.
inregistrarile convorbirilor telefonice realizate cu propriile telefoane pot fi luate probe la dosar penal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stenograma convorbire telefonica eder eder Sunt abonat la compania de telefonie mobila RDS si doresc sa solicit stenograma unei convorbiri telefonice pe care am purtat-o cu cineva in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)
Legalitatea inregistrarii convorbirilor telefonice andrei.b andrei.b am comandat un produs de pe internet prin call center. in pachet mi-a sosit altceva decat ce am comandat. cand i-am sunat inapoi mi-au spus ca au inregistrat ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pot obtine continutul unei convorbiri telefonice ... MIHAI DEGERATU MIHAI DEGERATU Buna seara, Pot obtine continutul unei convorbiri telefonice daca aceasta a avut loc intre mine si un angajat al unui operator de telefonie mobila, altul ... (vezi toată discuția)