avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Buna ziua, Doresc sa imi fac un business cu ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Buna ziua, Doresc sa imi fac un business cu audiobook-uri si ...

Buna ziua,
Doresc sa imi fac un business cu audiobook-uri si nu am gasit nicăieri unde sa se specifice ca ar fi nevoie de drepturi de autori pentru ca inregistrez audio o carte. Ma puteti ajuta, sa imi spuneti daca am nevoie de drepturi de autori sau alte motive pentru a nu incalca legea? Cartile sunt cumparate si inregistrate cu vocea mea. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: arcu , utilizator 08:56, 21 Septembrie 2021
trebuie sa verificați daca acele cărți pe care le citiți cu voce tare sunt protejate de drepturi de autor. fiindcă atunci când cumpărați o carte, prețul include si dreptul de autor aferent consumatorului final. daca însă începeți o afacere, valoarea acelui drept poate creste considerabil.
Buna ziua. Va multumesc pentru raspuns. O ultima intrebare: unde pot verifica cartile care nu sunt protejate de drepturi de autori? Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica audio,important! Sonji Sonji [b]Mijloc de proba inregistrarile audio-telefonice[/b]. Daca acele inregistrari au fost trecute pe un cd sau un memory-stick si nu sunt pe suport original, in ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor Mirela E Ciobanu Mirela E Ciobanu Buna ziua, Citirea unor povesti pe facebook live sau pe platforme gen zoom, meet, gratuit, pentru copii, implica drepturi de autor? Daca da, cui trebuie sa ... (vezi toată discuția)