avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselaciune
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselaciune

Buna ziua acum 2 zile mi am cumparat un trening de pe o pagina de facebook , azi a venit curierul , l am achizitionat si dupa ce l am desfacut am primit cu totul altceva , am conversatia cu respectiva pagina de facebook cu ce am comandat si cum nu imi raspundea la mesaje cand le spuneam ca vreau sa rambursez coletul ca nu mi a venit ce trebuia
Pot face ceva sa imi iau banii inapoi?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:01, 21 Septembrie 2021
Buna ziua, daca este o societate cea de la care ati cumparat puteti face sesizare la Protectia consumatorului. De asemenea, puteti formula plangere penala sau actiune civila pentru recuperarea prejudiciului, indiferent daca vanzatorul este persoana fizica sau juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnselaciune la shopping on line de pe fb wtiani wtiani Buna ziua! Ma confrunt cu o problema: am comandat 2 rochite de pe o pagina facebook, le-am primit, am platit transportul si livrarea 320lei. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune telefon replica stefanman stefanman Buna seara, pe data de 1 am gasit un anunt pe olx cu un iphone 6s mai ieftin (1500lei), in urma negocierii m-am inteles cu vanzatorul la 1300lei cu conditia sa ... (vezi toată discuția)
Ma numesc flaviu. pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător ... Flaviu12 Flaviu12 Ma numesc Flaviu. Pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător pe website-ul de anunțuri olx.ro pentru achiziționarea unui produs,respectiv telefon ... (vezi toată discuția)