avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie acceptare succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie acceptare succesiune

Buna seara.
Se poate da declaratie de acceptare a succesiunii la notar in baza unei copii legalizate dupa certificatul de deces?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 23 Septembrie 2021
maria dinca, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:40, 24 Septembrie 2021
da, ar trebui sa fie buna, scopul fiind ca in declaratie sa fie datele corecte ale decedatului. Pe site-ul unui notariat, la acte necesare scrie de certificat in original sau duplicat, puteti cere la starea civila
Ultima modificare: Vineri, 24 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator
Daca detineti cakitate,aveti dreptul legal ,sa solicitati oficial la serviciul specializat eliberarea de nou certificat de deces

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de deces ethel ethel Buna ziua, Unchiul meu a decedat in luna mai a.c. Unul dintre mostenitori a luat toate actele civile ale acestuia, desigur, si certificatul de ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de deces buna seara, fratele mamei a decedat ... Vlad1968 Vlad1968 Duplicat certificat de deces Buna seara, fratele mamei a decedat de curand (locuia in alta localitate). Ei sunt 3 frati. Al treilea frate detine certificatul ... (vezi toată discuția)
Cum demonstrez gradul de rudenie în lipsa documentelor decedatului? MariusAM MariusAM Bună ziua, Unchiul meu a decedat în urmă cu o lună. După eveniment, îngrijitorul care îl ajuta în casă a luat toate documentele lui persoanale, ... (vezi toată discuția)