Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare pronuntare Buna ziua. Solutia instantei la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare pronuntare Buna ziua. Solutia instantei la ultimul termen ...

Amanare pronuntare
Buna ziua. Solutia instantei la ultimul termen este: "Amâna pronuntarea la data de 06.10.2021 Pronuntată în sedintă publică, azi 22.09.2021." Va rog sa-mi spuneti daca la termenul respectiv trebuie sa fie prezente partile.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sanosimproconsult , utilizator 10:40, 24 Septembrie 2021
Nu.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea initiala a pronuntarii Laura_89 Laura_89 Buna seara Ma scuzati pentru deranj. Si va multumesc pentru toate raspunsurile primite pana acum. S.a solutionat divortul pe acordul partilor. Si nu ni s.a ... (vezi toată discuția)
Dosar amanare serban.m serban.m Buna seara,am si eu o intrebare: De ce se poate amana o solutie in decursul a unei luni de zile,avocatul nu a lamurit paratul,acesta s-a prezentat in ziua in ... (vezi toată discuția)
Pronuntare elabina elabina Pe data de 3 iunie am avut ultimul proces pentru divort cu minori si a ramas in pronuntare.Sotul nu s-a prezentat la nici un termen si fetita locuieste cu ... (vezi toată discuția)