gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Adriana68 
	    	Utilizator

Adriana68 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Adriana68 
	    	Utilizator

Adriana68 
	    	Utilizator	    

Adriana68	                   

Pentru o casa la tara, in valoare de 5000 euro, verisorul meu doreste sa-mi doneze partea lui. Exista cadastru pe proprietate, insa, procura notariala ... (vezi toată discuția)
	                    Adriana68	                   

Pentru o casa la tara, in valoare de 5000 euro, verisorul meu doreste sa-mi doneze partea lui. Exista cadastru pe proprietate, insa, procura notariala ... (vezi toată discuția)

delta2112	                   

Eu si sotia vrem sa vindem un teren mamei mele. Mama ar vrea sa ma imputerniceasca pe mine sa cumpar acest teren in numele ei. Este posibil acest lucru: sa fiu ... (vezi toată discuția)
	                    delta2112	                   

Eu si sotia vrem sa vindem un teren mamei mele. Mama ar vrea sa ma imputerniceasca pe mine sa cumpar acest teren in numele ei. Este posibil acest lucru: sa fiu ... (vezi toată discuția)

tibors	                   

1 - Avand procura notariala de vanzare din partea proprietarului, fara nicio limitare ca timp sau persoane, pot sa-mi vand mie acea proprietate ?
2 - Pot ... (vezi toată discuția)
	                    tibors	                   

1 - Avand procura notariala de vanzare din partea proprietarului, fara nicio limitare ca timp sau persoane, pot sa-mi vand mie acea proprietate ?
2 - Pot ... (vezi toată discuția)