george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 danmitroi10	                   

Buna ziua,
O persoana fizica obtine venituri din activitati independente de 20.000 lei/an la care se adauga venituri din dividende de 10.000 lei/an (ambele ... (vezi toată discuția)
	                    danmitroi10	                   

Buna ziua,
O persoana fizica obtine venituri din activitati independente de 20.000 lei/an la care se adauga venituri din dividende de 10.000 lei/an (ambele ... (vezi toată discuția)

respect_	                   

Dupa cum am inteles acum se plateste CASS pe fiecare venit care depaseste plafonul de 22800 RON.
Asta inseamna ca daca incasez 30.000 ron de doua ori, din ... (vezi toată discuția)
	                    respect_	                   

Dupa cum am inteles acum se plateste CASS pe fiecare venit care depaseste plafonul de 22800 RON.
Asta inseamna ca daca incasez 30.000 ron de doua ori, din ... (vezi toată discuția)

PopCristi	                   

Buna ziua
Daca am de distribuit 20000 lei din profit catre dividende firma in afara de cei 5% impozit mai are si alte obligatii?
Daca in septembrie ... (vezi toată discuția)
	                    PopCristi	                   

Buna ziua
Daca am de distribuit 20000 lei din profit catre dividende firma in afara de cei 5% impozit mai are si alte obligatii?
Daca in septembrie ... (vezi toată discuția)