avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Dacă soțul își ia dreptul lui de o luna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Dacă soțul își ia dreptul lui de o luna pentru ...

Buna ziua!Dacă soțul își ia dreptul lui de o luna pentru a rămâne în ccc ,când se întoarce la serviciu va putea beneficia de stimulentul de insertie de 650 lei?menționez ca după ce se întoarce la locul de munca eu o sa rămân în ccc cu cel de al doilea copil?Se poate și în aceasta situație ca el sa primească stimulentul?Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 28 Septembrie 2021
În cazul persoanei îndreptățite care are calitatea de salariat și care se întoarce la activitatea profesională pentru a obține stimulentul de inserție, aceasta are obligația de a anunța, în scris, angajatorul cu cel puțin 30 de zile înainte intenția de reluare a raportului de muncă sau de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Vicky82 Vicky82 Stimulentul de insertie (650 lei)care i se acorda mamei daca se intorce la 22 luni ale copilului la munca si care se plateste pana face copilul 3 ani este ... (vezi toată discuția)
Buna..am și eu o problema..deci eu am luat indemnizație creștere,copilul ... Camelia Marinela Camelia Marinela Buna..Am și eu o problema..Deci eu am luat indemnizație creștere,copilul o să facă 2 ani pe31 mai..Eu nu mă mai pot întoarce la serviciu și aș vrea ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)