avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Chirias rau platnic
Discuție deschisă în Executare silită

Chirias rau platnic

Am un contract de inchiriere a unui spatiu comercial, inregistrat la ANAF iar chiriasul este cu 3luni restanta la plata chiriei si nu vrea sa semneze notificarea de plata(trimisa prin posta cu confirmare de primire)
Care este pasul urmator pentru recuperarea prejudiciului si eliberarea imobilului? Ma adresez unui executor judecatoresc?
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2021
wuiki, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lorena Chirila , Avocat 16:05, 28 Septembrie 2021
Actiune in instanta
Puteti vorbi cu un executor pentru recuperarea chiriei restante, dar faceti si procedura de evacuare. Trimiteti orice notificare prin executor (va face un proces-verbal ca se refuza primirea).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere spatiu comercial AlexEndo AlexEndo Buna ziua ! Parintii mei au un spatiu comercial pe care l-au inchiriat iar chiriasii nu au platit chiria din august (chiriasii fiind o societate ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie edward_zone edward_zone Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri. Am avut un contract de inchiriere cu o firma pentru un spatiu comercial, eu persoana fizica. Chiriasul nu a platit ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi cipriangnt cipriangnt Am nevoie de un sfat de la cineva competent. Vreau sa evacuez niste chiriasi rau platnici la intretinere. Am semnat cu ei doar un contract prin agentia ... (vezi toată discuția)