avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... BUNA ZIUA ! SUNT MEDIC VETERINAT ANGAJAT LA ORDINUL 42 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

BUNA ZIUA ! SUNT MEDIC VETERINAT ANGAJAT LA ORDINUL 42 SI AS ...

BUNA ZIUA ! SUNT MEDIC VETERINAT ANGAJAT LA ORDINUL 42 SI AS VREA SA MI DESCHID O FARMACIE . AS PUTEA SA DETIN FARMACIA PE NUMELE MEU ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 30 Septembrie 2021
Puteti infiinta o farmacie veterinara.

NORMĂ SANITARĂ VETERINARĂ din 23 iunie 2014
privind condițiile de organizare și funcționare a unităților farmaceutice veterinare, precum și procedura de înregistrare sanitară veterinară/autorizare sanitară veterinară a unităților și activităților din domeniul farmaceutic veterinar
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, doresc sa imi deschid un petshop , ma intereseaza ... magda.andreea@yahoo.com magda.andreea@yahoo.com Buna seara, doresc sa imi deschid un petshop , ma intereseaza ce autorizatii imi trebuie si de asemenea as dori sa vand si pipete pentru deparazitare si ... (vezi toată discuția)
Deschidere pet shop si farmacie veterinara andreeeavl andreeeavl Buna ziua. As vrea sa mi deschid un petshop si o farmacie veterinara sau punct farmaceutic. Care sunt pasii care trebuie urmati? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Farmacie veterinara Catalina Roxana Catalina Roxana Daca am calificarea de tehnician veterinar , care se incadreaza in categoria profesiilor liberale si detin 90% din capitalul societatii pot obtine autorizatia ... (vezi toată discuția)