avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru continuitatea pensiei de urmaș știu că ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru continuitatea pensiei de urmaș știu că trebuie să ...

Pentru continuitatea pensiei de urmaș știu că trebuie să depun la casa de pensii niște acte că :adeverință de student,cupon de pensie dar nu îl am pe cel original oare pot depune o copie scanată , care ar fi data limită de depunere a actelor la casa de pensii și dacă pot să le trimit prin poștă cu mandat,eu fiind la facultate . Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:45, 4 Octombrie 2021
Aveti raspuns si in celalalt topic deschis de dvs
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Doar adeverinta de la facultate si copie buletin. Atat tebuie. Nu mai este necesar cuponul de pensie, in gaseste dupa CNP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sânt student și beneficiez de pensie de urmaș vă rog să ... Pataadriana Pataadriana Sânt student și beneficiez de pensie de urmaș vă rog să îmi spuneți care e data limită pt trimiterea actelor,dacă le pot trimite prin poștă cu ... (vezi toată discuția)
Probleme pensie de urmas GBianca GBianca Buna ziua!Am 20 de ani si sunt studenta la doua facultati una la zi de stat si una la fara frecventa,dar privata.Tatal meu a murit in urma cu 13 ani de atunci ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas sally_daisy sally_daisy Buna ziua, Exista un termen limita pana la care sotul pensionar supravietuitor poate opta pentru pensia de urmas, in cazul in care aceasta este mai mare ... (vezi toată discuția)