avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Mama mea a fost vaccinata cu schema completa din luna ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Mama mea a fost vaccinata cu schema completa din luna aprilie. ...

Mama mea a fost vaccinata cu schema completa din luna aprilie. Momentan este internata la Bals fiind infectata cu Covid. Am incercat sa generez certificatul pt loterie dar mi a generat un certificat cu recuperate dupa boala deci nu pot sa o inscriu la loterie. Schema completa a vaccinului parca nici nu a existat. Este normal? Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:41, 3 Octombrie 2021
Ați greșit la vreun pas din cele prevazute pentru înscriere.

Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ar fi corect un act normativ prin care sa plătească statul testele PCR negative, iar pe.cele pozitive sa le plătească cei infectati cu Covid-19? Ma ... (vezi toată discuția)
Covid-19. a emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu covid-19 in romania? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta ... (vezi toată discuția)