avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, Sunt profesor titular la liceu, iar in ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, Sunt profesor titular la liceu, iar in august, pentru ...

Buna ziua,
Sunt profesor titular la liceu, iar in august, pentru ca nu s-au facut clasele, in sedinta publică am primit completare de norma 12 ore la liceu si 6 la gimnaziu. În septembrie 2021 se formeaza o clasă si primesc 20 de ore la liceu plus cele 6 la gimnaziu.. Pot renunta la repartitia de la gimnaziu și sa fac întregire de norma la liceu pe 20 ore?

Metodologia în Calendar prevede miscari de personal didactic doar in februarie 2021 , luna in care eu nu aveam probleme de incadrare.

Pot să fac cerere (acum in septembrie 2021) sa renunț la orele de la gimnaziu si sa raman doar cu orele de la liceu?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Intregire norma didactica pentru profesor titular sau pretransfer? elzgeo elzgeo Buna ziua! Va rog frumos sa analizati urmatorul caz si sa-mi dati un sfat in ceea ce priveste interpretarea lui. Ma numesc M.A. si sunt titular ca ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de detaºare în interesul învãþãmântului dcaliman dcaliman Sunt titular în învăţământ la o şcoala aflata la 20 km de domiciliu, la şcoala din loc. de domiciliu sunt clase simultane, şi pe catedra in ... (vezi toată discuția)
Sunt prof. inv. primar, titular la clasele primare, în plus ... Florentina110482 Florentina110482 Sunt prof. Inv. Primar, titular la clasele primare, în plus absolventa a Facultății de Arte, am solicitat la gimnaziu plata cu ora orele de ed. Plastica. Ca ... (vezi toată discuția)