avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt prof. Inv. Primar, titular la clasele primare, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt prof. Inv. Primar, titular la clasele primare, în plus ...

Sunt prof. Inv. Primar, titular la clasele primare, în plus absolventa a Facultății de Arte, am solicitat la gimnaziu plata cu ora orele de ed. Plastica. Ca să nu am acces la ele, directorul a pus o pe profesoara de franceza să își facă cerere de întregire a normei cu acele ore și apoi mi a dat răspuns că le a dat întregire de nomă conform metodologiei profesorului titular. Dar în școală mai existau ore libere de muzică, ed tehnologică, ed fizică, ore ce puteau fi date completare. Dar le-a dat exact cele de ed plastică, ore cerute de calificat. Ce este corect din toată povestea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:26, 13 Iunie 2022
Exista anumite criterii pentru întregirea normei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform legii educatiei, exista o excepție prin care în școlile ... Florentina110482 Florentina110482 Conform Legii educatiei, exista o excepție prin care în școlile din mediul rural profesorul titular dintr-o școală își poate completa norma didactică ... (vezi toată discuția)
Salarizare plata cu ora / ore completare norma didactica arkaddium arkaddium Buna ziua, sunt profesor calificat de Lb. engleza, titular, la o scoala din mediul rural. Datorita faptului ca anul acesta scolar nu am decat 17 ore de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt profesor titular la liceu, iar in august, pentru ... Tmina Tmina Buna ziua, Sunt profesor titular la liceu, iar in august, pentru ca nu s-au facut clasele, in sedinta publică am primit completare de norma 12 ore la liceu ... (vezi toată discuția)