avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Pot face lichidarea unei asociatii non-profit fara ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Pot face lichidarea unei asociatii non-profit fara lichidator judiciar?

Buna ziua!
Pot face lichidarea unei asociatii non-profit fara lichidator judiciar?
Mentionez ca asociatia nu mai are nici un fel de activitate de 2 ani, bilantul este zero si contul bancar fost inchis acum un an.
Membri asociatiei nu se pot intruni pentru a pune a la vot inchiderea asociatiei, desi sunt de acord, din motiv ca sunt in afara tarii.
Ultima modificare: Marți, 5 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 22:28, 18 Octombrie 2021
Nu.este posibil.
nu se poate fara lichidator, iar faptul ca sunt in afara tarii nu e un motiv valabil, pot sa tina sedinta de Adunare Generala si prin mijloace de comunicare la distanta in timp real, chiar si daca varianta asta nu e prevazuta in statutul asociatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare asociatie Dumitreasa Dumitreasa Buna ziua,!cum as putea să închid o asociație non-profit fara prea multe complicații. Am fost mai multi membrii fondatori, iar acum am ramas doar doi,unul ... (vezi toată discuția)
Pot membrii fondatori a unui ong sa fie din alt judet decat acela unde are ong-ul sediul? ade100 ade100 Buna ziua, Intrebarea este aceeasi ca in titlu:Pot membrii fondatori a unui ONG sa fie din alt judet decat acela unde are ONG-ul sediul? Fie ca la acel sediu ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie culturala non-profit maria_e maria_e Buna ziua! Am in pln deschiderea unei asociatii non-profit si as avea mare nevoie de ajutor in stabilirea statutului. In cadrul asociatiei se vor sustine ... (vezi toată discuția)