avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii necesare (asistent/expert in criminalistica)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii necesare (asistent/expert in criminalistica)

Buna seara,
Va rog frumos sa-mi răspundeți la doua întrebări:
1. Pentru a ajunge un asistent sau expert in criminalistica sunt de ajuns doar studiile de master si doctorat? sau sunt necesare si cele de licența? (eu am absolvit Facultatea de Litere)

2. Studiile de master trebuie sa fie pe specializarea psihologie criminalistică?

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 7 Octombrie 2021
Sunt necesare studii superioare de specialitate, dovedite cu diplomă de licență, în domeniul genului de expertiză criminalistică pentru care candidati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ajung expert criminalist? ContSters200644 ContSters200644 Buna ziua. Sper ca imi puteti spune pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a ajunge un expert in criminalistica pe foto/ video. Eventual, imi puteti spune si ... (vezi toată discuția)
Expert grafolog monicalirca monicalirca As vrea sa stiu daca exista vreo institutie unde poti studia grafologia si sa fi atesat. Pun aceasta intrebare deoarece pentru a putea deveni expert ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am absolvit facultatea de asistenta sociala - 3 ani ... RCAN1996 RCAN1996 Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Asistenta Sociala - 3 ani si FACULTATEA DE ȘTIINȚE SOCIALE - MASTERAT: FILOSOFIE APLICATĂ ÎN ORGANIZAȚII ȘI MEDIUL ... (vezi toată discuția)