avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... La cine ramane acordul de radiere de la fondul de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

La cine ramane acordul de radiere de la fondul de garantare dupa vanzarea imobilului?

Acord radiere fond de garantare
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:25, 8 Octombrie 2021
Daca exista suficiente exemplare, unul ramane la banca, unul ramane la proprietar, iar unul este trimis de notarul public care face radierea la OCPI. Daca exista un singur exemplar, acesta se trimite la OCPI impreuna cu declaratia de radiere data de reprezentantul bancii, pentru ca operatiunea esentiala pentru care documentul este emis este radierea sarcinii, in rest, dupa ce aceasta operatiune se efectueaza, nu vad ce valoare sau utilitate ar mai avea inscrisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca casa tarn tarn Am avut ipoteca pe casa pentru un credit. Am achitat creditul in 2011. Ce trebuie sa fac ca sa scot de sub ipoteca imobilul. Nu banca trebuia sa scoata de ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca - procedura n_roxxanne n_roxxanne Va rog sa-mi spuneti pasii de urmat pentru radierea ipotecii dupa ce am achitat integral un credit ipotecar la casa.Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Buna ziua -probleme cu actele de proprietate imobil corina2525 corina2525 Acum 2 ani sa facut o vanzare cumparare a unei garsioniere ..Acum tiind sa o vand insa ma-m lovit de un obstacol.Fosta proprietara nu a facut declaratia de ... (vezi toată discuția)