avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Puteti sa imi spuneti legea unde scrie cat trebuie sa ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Puteti sa imi spuneti legea unde scrie cat trebuie sa plateasca ...

Puteti sa imi spuneti legea unde scrie cat trebuie sa plateasca asigurarea de auto daca repar masina in regie proprie? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Anca43122 , utilizator 12:31, 10 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, adica asigurarea poate sa si spuna iti platim doar reparatia la service? Doar la aia este obligat? Adica daca nu vreau sa imi repar masina nu am nici un drept sa primesc ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna rca nerezolvata cristiangeorge22 cristiangeorge22 Buna ziua. Am un dosar de dauna RCA (eu fiind partea pagubita), la o societate de asigurari. Din nefericire nu este una de prea buna calitate, dar nu eu am ... (vezi toată discuția)
Schimbare la regie proprie -> cine anunta service-ul? SimbaTrade SimbaTrade In cazul in care este deschis un dosar de dauna pentru repararea unei masini, iar masina este dusa la un service autorizat, dar dupa 1,5 ani (pt ca service-ul ... (vezi toată discuția)
Dauna rca la societate de asigurari aflata in insolventa mircea7 mircea7 Am fost accedentat de catre o persoana care are RCA la o firma de asigurari aflata in insolventa de ceva vreme si, recent, au aparut in presa stiri despre ... (vezi toată discuția)