avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acreditare hipnoterapie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acreditare hipnoterapie

Buna ziua,

Ma numesc Mihai Nistor si locuiesc in prezent in Anglia. Detin o diploma de Psiholog si sunt calificat ca si Professional Hypnotherapist (Cert.Hyp CS) acreditat de National Hypnotherapy Society si membru al National Hypnotherapy Society’s Accredited Register, in Anglia. As dori sa intreb daca am dreptul de a profesa si in Romania, considerand schimbarile dupe Brexit.
Detin dubla cetatenie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaitza7 , utilizator 16:14, 9 Octombrie 2021
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Daca detineti dubla cetatenie, nu vad de ce nu ati putea profesa in Romania in conditiile in care va deschideti cabinet inregistrat la Registrul comertului ca firma, platiti taxe si impozite la ANAF, detineti avizul de la Asociatia psihologilor din Romania.
Trebuie sa va inscrieti in Registrul national al psihologilor [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Octombrie 2021
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Va multumesc pentru raspuns.
Am sa ma inscriu la asociatia, dupa sfatul dvs.
Evident doresc sa contribui la toate cerintele in cadru legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. sunt insarcinata si intentionez sa nasc in romania, ... GeorgianaG19 GeorgianaG19 Buna seara. Sunt insarcinata si intentionez sa nasc in ROMANIA, desii locuiesc la Londra. Copilul va primii cetatenie britanica? Mentionez ca tatal copilului ... (vezi toată discuția)
Psihologie judiciara/legala AnaTuluceanu AnaTuluceanu Buna seara, Eram interesata de modalitatea de a practica profesia de Psiholog Judiciar sau Criminalist (specific ca acest termen nu este folosit unde am ... (vezi toată discuția)
Casatorie in uk norb22 norb22 Buna ziua .sunt din Romania si m`am stabilit in Uk , am dubla cetatenie roman- maghiar si a-si vrea sa stiu daca fac nunta aici in Uk cu o romanca ea ce ... (vezi toată discuția)