avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Testul covid PCR făcut la privat se decontează de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Testul covid PCR făcut la privat se decontează de angajator? ...

Testul covid PCR făcut la privat se decontează de angajator?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:35, 10 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce motiv ar avea să vi-l deconteze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test covid pcr pe banii angajatului, saptamanal cerut de angajator. ... Ana-anna Ana-anna Test covid PcR pe banii angajatului, saptamanal cerut de angajator. Este vreo lege care spune alb pe negru ca angajatorul trebuie sa sustina acest cost atata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , având unele simptome ,am decis să mă testez cu ... Jeni-Adriana Calin Jeni-Adriana Calin Bună ziua , având unele simptome ,am decis să mă testez cu un test rapid antigen core la o clinica privata. Rezultat negativ. Am solicitat medicul de ... (vezi toată discuția)
Legalitate cerere covid pcr in unitati de stat maggi maggi Cat de legal este sa ti se conditioneze un act medical (neurgent,nevital) intr-un spital de stat, de efectuarea unui test PCR Covid CONTRA COST in clinici ... (vezi toată discuția)