avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua. Anul trecut în decembrie am achitat o ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua. Anul trecut în decembrie am achitat o factura de ...

Bună ziua. Anul trecut în decembrie am achitat o factura de avans pentru niște materiale de construcții, urmând a le primi anul acesta în aprilie. Am achitat factura la banca, am trimis dovada plății și am cerut un pv de custodie ca marfa rămâne la furnizor, cum am facut și cu alte firme. Agentul cu care am vorbit mi-a spus ca nu este nevoie. Cu perioada pandemiei soțul nu a putut veni în tara sa facem lucrările la casa și nu am ridicat marfa. Acum am nevoie de marfa, sun la dânșii și nu mai raspunde nimeni, nici la telefon nici pe mail. Am cautat pe site/ul lor Depozit-Online. Ro și am citit ca dânșii țin marfa în custodie doar 6 luni, în cazul meu au trecut 10. Pe factura ce mi-au dat-o pentru a plăti este specificat ca : clientul poate ridica marfa oricând începând cu 23 februarie 2021, dar nu specifica un termen. Întrebarea mea este am câștig de cauza dacă ma adresez la Protecția Consumatorului, sau sa ii acționez în instanta?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:54, 11 Octombrie 2021
Faceti intai o sesizare la ANPC si apoi n funcție de răspuns analizați cu un av șansele unui proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente in caz de marfa la terti ARIANA_2007 ARIANA_2007 Am urmatorul caz. Am incheiat un contract de prestare servicii cu un partener. Eu ii furnizez materiale iar el imi ofera mana de lucru pentru montaje diverse. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog o parere legata de urmatorul fapt ... la data ... mihaiu mihaiu Buna ziua va rog o parere legata de urmatorul fapt ... la data de 27 mai 2021 am incheiat o \" conventie \" pentru achizitionarea unor aparate auditive ... (vezi toată discuția)
Ajutor, inregistrari rodia rodia Buna ziua, Am urmatoarea speta: Furnizorul imi emite factura, dar marfa fiind destinata exportului este transportata direct de catre furnizor intr-un ... (vezi toată discuția)